Radzę podszkolic sie w tej dziedzinie, zeby nie doszlo do kompromitacji.
Cala historia Czech przeplata sie z historią Niemiec. Wlacznie z tym, ze Czechy byly jednym z panstw Niemieckich, a swojego czasu zgermanizowanie kultury jezyka, wplywow, itp. bylo bardzo silne.
Mysle, ze to najbardziej "niemieckie" panstwo w Europie...
....kiedy miało im to przynosić/przynieść korzyści. Chociażby II WŚ jest tego przykładem... Łagodne formy okupacji, a nie rozpierducha jak w Polsce...
Kaszana, mam nadzieję, że teraz dobitniej to sformułowałem Kończę OT
P.S. Przypomniał mi się pewien rysunek Andrzeja Mleczki, na którym synek pyta ojca: Tato, czy gdybyśmy przegrali wojnę to mielibyśmy teraz jak w RFN-ie?
A wracając do tematu... Skoda SuperB II wypatrzona Link 1 ta w kolorze blue bomba!!! Link 2
Na szczęście światła przednie pomimo zamaskowania nie wykazują cech Roomster-owatości... To dobry prognostyk. Trudno coś więcej powiedzieć, taka pooklejana wygląda jak jajko w koszulce :roll:
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Dojedzie również sześciocylindrowy 3,6 FSI, który montuje się do Touarega i Passata R36. W Superbie będzie on napędzał wszystkie cztery koła korzystając z pośrednictwa systemu Haldex.
Mam nadzieje, że 3.0Tdi wsadzą do do tego autka bo to będzie niezły mariaż!
Bardzo, bardzo watpliwe! W Pasku nie ma, to tym bardziej nie bedzie w Superbie.
Bylaby to zbyt duza konkurencja dla A4.
Mysle, ze jakby sie pojawil 2,0TDI 204KM to juz by bylo cos!
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
wszystko pieknie, ale ... czy zawsze musi byc jakies ale? :d
Mianowicie, chodzi mi o to, ze dali jej taka kiere, jaka jest w Fabii o ile sie nie myle. Strasznie mi sie toto nie podoba :roll: No i do tego polaczenie drewna z onyx plastikiem i jakims kremem Fuuuuuuuuuuuu, albo rybki albo pipki imho
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Mnie też się nie podoba to drewno w Superbie... lubię jak auto jest w jednolitym kolorze, ewentualnie z delikatną domieszką czegoś w lekko innym odcieniu... takie ścięcie się kilku zróżnicowanych barw mnie razi i przeszkadza. O wiele bardziej podoba mi się w środku OII niż Superb.
Komentarz